Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, çıkmaza gireceğine, modern insanlarla tanışılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek yeni yerler göreceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kem gözlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments