Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, borçlarının ödeneceğine yorulur.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığı görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, oldukça büyük başarılara, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments