Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, koyu muhabbette kalacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine inanılır.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada önce kavga edip sonra barışmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, güzel haberler alacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada önce ölüp sonra dirilmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments