Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol yağmur yağdığını görmek

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek kötü günlerinden kurtulacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, işin düzeltileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, işlerin rayından çıkacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bol yağmur görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek bekârlığına da veda edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek darda kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine yağmur yağmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments