Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine yağmur yağdığını görmek

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek zor durumlarda kalacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek kurtuluşa ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek yaklaşan güzel günlere, ün sahibi birisi olunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına inanılır.

Rüyada evin içine yağmur yağmak düşmanlar ile mücadele edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, malının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulur.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, büyük düşüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments