Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, güzel bir hayatı olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments