Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, tövbe etmeye, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah sıkıldığını görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, adının her yerde geçeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Rüyada silah sıkılmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada silah sıkıldığını duymak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments