Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yokluk çekmeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada silah sıkıldığını duymak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, afiyete ereceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Rüyada silah sıkılmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, mutluluğunun artacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments