Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kafasına sıkılmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını duymak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah sıkılmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Rüyada silah sıkıldığını görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments