Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sıkılmak

Rüyada silah sıkılmak

Rüyada silah sıkılmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, muradınıza ereceğinize, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, önemli işler yapacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına yorulur.

Rüyada silah sıkılmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek hedeflere ulaşılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada silah sıkılmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Rüyada silah sıkıldığını duymak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments