Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sıkıldığını görmek

Rüyada silah sıkıldığını görmek

Rüyada silah sıkıldığını görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sıkılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada silah sıkıldığını duymak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet eder.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments