Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine silah sıkıldığını görmek

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birine silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına inanılır.

Rüyada silah sıkılmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah sıkıldığını duymak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazancın katlanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işarettir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments