Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek hayatının tamamen altüst olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada silah sıkıldığını duymak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Rüyada silah sıkıldığını görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine işarettir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada silah sıkılmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments