Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sıkıldığını duymak

Rüyada silah sıkıldığını duymak

Rüyada silah sıkıldığını duymak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, parasız kalacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Rüyada silah sıkıldığını duymak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Rüyada silah sıkıldığını duymak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet eder.

Rüyada silah sıkılmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yolunun hep açık olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments