Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde kalabalık görmek

Rüyada düğünde kalabalık görmek

Rüyada düğünde kalabalık görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Rüyada düğünde kalabalık gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kalabalık düğün görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün kalabalığı görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün kalabalık görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Rüyada düğünde kalabalık görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek rızkın artacağına, işinde de hep başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, birçok iş teklifi alınacağına, maneviyata yöneleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments