Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün kalabalığı görmek

Rüyada düğün kalabalığı görmek

Rüyada düğün kalabalığı görmek huzura ve rahata kavuşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün kalabalığı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada düğün kalabalık görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sağlığının kötüye gideceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık düğün görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kalabalık görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulur.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek yeniden doğmuş gibi olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, mülkiyetinin de artacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments