Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve kalabalık görmek

Rüyada düğün ve kalabalık görmek

Rüyada düğün ve kalabalık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, birçok iş kapısının açılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada düğün ve kalabalık gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada kalabalık düğün görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada düğünde kalabalık görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek canının sağ olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada düğün kalabalık görmek kazancında bereketin artacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments