Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık ve düğün görmek

Rüyada kalabalık ve düğün görmek

Rüyada kalabalık ve düğün görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık ve düğün gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada düğün kalabalık görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işarettir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek ün ve itibar sahibi olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Rüyada düğün kalabalığı görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek yaşamının yoluna gireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kalabalık görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık düğün görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments