Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık düğün görmek

Rüyada kalabalık düğün görmek

Rüyada kalabalık düğün görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, zor durumda kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, daha büyük adımlar atılacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık düğün gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Rüyada kalabalık düğün görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına inanılır.

Rüyada düğün kalabalık görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada düğün kalabalığı görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments