Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün kalabalık görmek

Rüyada düğün kalabalık görmek

Rüyada düğün kalabalık görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ticarette zarar edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Rüyada düğün kalabalık gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek zor günlerin yaşanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık düğün görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada düğün kalabalığı görmek yeni fırsatlar sunulacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kalabalık görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, işe zorla gidip geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments