Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek başarısız ve mutsuz olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün kalabalığı görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün kalabalık görmek gelir kaybedeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek zevki sefa içinde olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık düğün görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments