Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık bir düğün görmek

Rüyada kalabalık bir düğün görmek

Rüyada kalabalık bir düğün görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalık bir düğün gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek sağlığının bozulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek karlı ortaklıklara gireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Rüyada düğün kalabalık görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek hayırlı bir yola girileceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kalabalık düğün görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, bir beladan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde kalabalık görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments