Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kalabalık düğün görmek

Rüyada çok kalabalık düğün görmek

Rüyada çok kalabalık düğün görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulur.

Rüyada çok kalabalık düğün gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kalabalıkla düğüne gitmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok kalabalık düğün görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, onları koruyup kollayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir düğün görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık ve düğün görmek rızkının artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün kalabalık görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada düğün kalabalığı görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kalabalık düğün görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve kalabalık görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments