Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün mendili görmek

Rüyada düğün mendili görmek

Rüyada düğün mendili görmek sorunlarının artacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntıların son bulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada düğün mendili gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada düğün mendili görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden mendil almak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına mendili görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, itibar göreceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada mendil aramak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak mendil almak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi mendil görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments