Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak mendil almak

Rüyada ıslak mendil almak

Rüyada ıslak mendil almak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, zamanının boşa gideceğine, kırılan kalplerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak mendil almak gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada ıslak mendil görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ıslak mendil vermek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada ıslak mendil almak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet eder.

Rüyada işlemeli mendil görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Rüyada erkek mendili görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu mendil görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, büyük zararlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine mendil vermek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments