Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ıslak mendil görmek

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, alim insanlardan sayılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ıslak mendil gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak mendil almak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ıslak mendil görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işarettir.

Rüyada ıslak mendil vermek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret eder.

Rüyada birine beyaz mendil vermek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mendil görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments