Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz selpak mendil görmek

Rüyada beyaz selpak mendil görmek

Rüyada beyaz selpak mendil görmek başkalarının malına göz dikeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, artık daha dikkatli davranacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz selpak mendil gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada selpak mendil görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada selpak mendil almak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selpak mendil vermek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz selpak görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada selpak satmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada selpak görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birine selpak vermek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, patlama noktasına geleceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments