Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil aramak

Rüyada mendil aramak

Rüyada mendil aramak işlerin artacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mendil aramak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz.

Rüyada mendil aramak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkek mendili görmek üzgün olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada mavi mendil görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mendil görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada mendil içinde para görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada oyalı mendil görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada mendille oynamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments