Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden mendil almak

Rüyada birinden mendil almak

Rüyada birinden mendil almak ticaretinin büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, malın bereketinin artmasına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendi işini kuracağına, darp edileceğine inanılır.

Rüyada birinden mendil almak gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Rüyada bir erkekten mendil almak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birine mendil vermek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oyalı mendil görmek kısmetlerinin açılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada mendil yıkamak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mendille oynamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada elinde mendil sallamak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, dinden çıkacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada selpak mendil vermek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mendile burnunu silmek sevinileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments