Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi mendil görmek

Rüyada mavi mendil görmek

Rüyada mavi mendil görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, işlere nazar değeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi mendil gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada mavi mendil görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine mendil vermek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz mendili görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada kokulu mendil görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada birine beyaz mendil vermek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden mendil almak keyfin kaçacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada mendil satmak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına işarettir.

Rüyada kolonyalı mendil görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments