Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına mendili görmek

Rüyada kına mendili görmek

Rüyada kına mendili görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Rüyada kına mendili gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Rüyada kına mendili görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokulu mendil görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada elinde mendil sallamak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kirmizi mendil almak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, asil kimselerden çıkacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada işlemeli mendil görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölüden mendil almak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada selpak mendil almak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments