Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor makyaj yapmak

Rüyada mor makyaj yapmak

Rüyada mor makyaj yapmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada mor makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Rüyada mor makyaj yapmak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor makyaj görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada simli makyaj yapmak rızkının ve kazancının bol olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret eder.

Rüyada makyajı yapmak üzgün ve hasta olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada baskasina makyaj yapmak uğradığı zararların telafi edileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Rüyada koyu makyaj yapmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments