Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada birine makyaj yapmak hayatının da düzene gireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada mor makyaj yapmak rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak dualarının karşılığını göreceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada birisine makyaj yapmak doğru kararların alınacağına, artık daha dikkatli davranacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak işlerin de hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments