Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk makyaj yapmak

Rüyada mavi renk makyaj yapmak

Rüyada mavi renk makyaj yapmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi makyaj yapmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk boya yapmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana yapmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada mavi göz makyajı görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe makyaj yapmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulur.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments