Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz makyaj yapmak

Rüyada göz makyaj yapmak

Rüyada göz makyaj yapmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada göz makyaj yapmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yardımda bulunacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak tüm özlemini gidereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, istediği oranda da eğleneceğine alamet eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak yoksulluğa, maddi yükümlülüklerin azalacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, hayatının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments