Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye makyaj yapmak

Rüyada anneye makyaj yapmak

Rüyada anneye makyaj yapmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, şöhret elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada anneye makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Rüyada anneye makyaj yapmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi makyajlı görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini makyajlı görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor makyaj yapmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada gözüne makyaj yapmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada simli makyaj yapmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments