Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını dudaktan öpmek

Rüyada kocasını dudaktan öpmek

Rüyada kocasını dudaktan öpmek ele geçen parada artış olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek yeni fırsatlar sunulacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadını dudaktan öpmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments