Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş sahibi olacağına, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments