Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla dudaktan öpmek

Rüyada kadınla dudaktan öpmek

Rüyada kadınla dudaktan öpmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada kadını dudağından öpmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kadını dudaktan öpmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments