Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini dudaktan öpmek

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, büyük başarı kazanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek yeni fırsatlar elde edeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu dudak öpmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zorla dudaktan öpmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada annesini dudaktan öpmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, zorluklarının kalmayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek her zaman hayırlı işler yapacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments