Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakta ruj görmek

Rüyada dudakta ruj görmek

Rüyada dudakta ruj görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dudakta ruj gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada dudaklarına ruj görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına inanılır.

Rüyada dudağına ruj sürmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada dudakta ruj görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, esenlik içinde olacağına, ters giden durumların düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments