Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dudağına ruj görmek

Rüyada kendi dudağına ruj görmek

Rüyada kendi dudağına ruj görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kendisiyle övüneceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi dudağına ruj gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada dudağa ruj sürmek bol muhabbette olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek kırgınların barışacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek borçlarının çoğalacağına, işlerinin yarım kalacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına tabir olunur.

Rüyada rujlu dudak görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments