Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, fakirlerin güleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek nahoş sözler işiteceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek mutluluğun aileye geri döneceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağa ruj sürmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek çok büyük mutluluk duyacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments