Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rujlu dudak görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek düşmanlarını kaybetmeye, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments