Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarına ruj görmek

Rüyada dudaklarına ruj görmek

Rüyada dudaklarına ruj görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, takdir edilen kişi olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunlarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudakta ruj görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Rüyada rujlu dudak görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yoğun stres altında kalacağına delalettir.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada dudağa ruj sürmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments