Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağında kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, düşmanların barışacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işarettir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Rüyada rujlu dudak görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek büyük kazançlar sağlayacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments