Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağına ruj sürmek

Rüyada dudağına ruj sürmek

Rüyada dudağına ruj sürmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dudağına ruj sürmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada dudağına ruj sürmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işarettir.

Rüyada dudağa ruj sürmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret eder.

Rüyada rujlu dudak görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments