Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rujlu dudak görmek

Rüyada rujlu dudak görmek

Rüyada rujlu dudak görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada rujlu dudak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada dudağında ruj görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, darp edileceğine, bereketli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada rujlu dudak görmek ana baba sözü dinlemeye, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek gönül yaralarının iyileşeceği, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments