Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa pembe ruj sürmek

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek kısmetlerinin kapanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Uluslararası konularda da yanlış kararlar, ani çıkışlar, yanlış değerlendirmeler ya da adımlar söz konusu olabilir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada dudağa ruj sürmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe ruj sürmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments