Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, edilen duaların kabul olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada dudakta ruj görmek parasız kalacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments